foto2

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Maarse is een allround hoveniersbedrijf met goed opgeleide en vakbekwame medewerkers. Ons bedrijf realiseert de plannen voor uw tuin van A tot Z, daarbij zijn wij verantwoordelijk voor de projectleiding en –uitvoering.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met een goed geoutilleerd machinepark, voor zeer specialistische werkzaamheden werken wij samen met vaste partners.

Tuinaanleg

Even tot rust komen 

De tuin is vaak een plek waar u tot rust wil komen. Even ontsnappen aan de drukte van alle dag. Even het gevoel van ‘niets moet’. Wij ontwerpen uw droomtuin voor u op basis van uw wensen, leggen uw tuin aan en als blijkt dat u toch niet zulke groene vingers heeft of de tijd die nodig is voor het onderhoud, zorgen wij ervoor dat uw tuin met regelmaat wordt onderhouden

Wij hebben de ervaring en kennis om dit allemaal op een keurige manier met u te regelen!Of dit nu klein of groot onderhoud betreft. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen.U krijgt de tuin die u altijd al heeft gewild, waarin u heerlijk kunt ontspannen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over zaken als ligging, materiaalkeuze, vorm en sfeer en beplanting.Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

iStock_000005115801